ensitavoite

ensitavoite

torstai 19. joulukuuta 2013

kuvia ja ajatuksia ja jonninjoutavuutta.

Huomenta.
Jälleen jännittävästi aamupäivitys.
Eilen oli tarkoitus postailla, mutta jämähdin illalla töllön ääreen miehen, joka meillä asuu, kanssa, ja loppujen lopuksi tuijotettiin pitkälle yöhön toisen maailmansodan kauheuksista ja auschwitzistä pelastuneen naisen tarinaa. Hyvin, HYVIN vaikuttava ohjelma.

Nyt on siis torstai, välipäivä, vapaapäivä, lepopäivä. Olen tätä odottanutkin, niin kovasti kuin treenaamisesta tykkäänkin. Väsymys vaanii jotenkin enemmän nyt, kuin aiemmin. Turnausväsymystä? Eilen tuli tasan kk ruokavaliota. Oon iiihan pikkusen menny aidan alta, ihan oman mielenterveyden vuoksi. En siis syö mitään listan ulkopuolelta, mutta olen hoksinut että esim. aamun öljyt jää mulla poikkeuksetta ottamatta. Lisäsin ne ensin puuroon, mutta se tuo niin pirusti pahaa makua että otin sen sitten lusikalla ja sitten se vaa hups! unohtui. Pitäs alkaa taas vaan ottamaan. huoh.
Paino on pyörinyt samassa nyt pari päivää, eli sen 72,6kg. Saapa nähä, kun oon tässä pari päivää ollu niin tyytyväinen itseeni, että onko "tyytyväisyys tappanut kehityksen." Hope not.

Satuin tuossa olemaan onnettaren suosikki ja voittamaan Jeritan facebook-sivuilla hänen kuvistaan kootun kalenterin ensi vuodelle. Toki sen sitten pyysin postittamaan miehen, joka meillä asuu, nimellä, niin saa sekin elämänsä ensimmäisen tyttökalenterin.

Olin niin onnellinen, kun sen voitin! Jeritalla on muutenkin paljon erilaisia kilpailuja facessa, käykäähän tykkäämässä Get Fit Jerita-sivustosta ja nauttikaa.
Ja kuten huomaatte, oli hän muistanut minuakin, eli sain hienon pipon! Tosi tosi hauska pikkulisä, kiitokset kovasti!

Eilen kävin myös shoppailemassa. Oulun Citysport on saanut uudet omistajat, ja siellä oli kaikenlaista pikkukivaa eli ALENNUKSIA ja tiätty mää ostelin ku ananias.
mm. tämmösiä:
Niken pyyhkeiden vuoksi sinne treenin jälkeen meninkin, aivan MAHTAVAA! mutta sit noi salomonit, ovh 114,90€ ja meikä maksoi niistä 40€. Liian siistiä. Vertailussa siis mun asickset jotka oli mun jalassa. XD
Kaiken huipuksi, kun shoppaili satkulla, sai kakskybää alea eli hiiiiirrveen hyvä reissu. :D
Liukuportaissa alas liukuessani hoksin kyseisen puljun mainokset, nappasin niistä kuvan, ihan teitä ajatellen:

Treeni oli hyvä, ollakseen olkatreeni. Lihas näkyi ja sekös minua miellytti. Eli treenistä ei mitään sen kummempaa kerrottavaa. Vähän tossa mun ruokapoliisin kanssa juteltiin, josko pitäs treenaa yhessä. Toisinsanoen pistää rahaa tiskiin ja ostaa valkkuilua. Voisin hyvinkin muutaman kerran vaikka ottaakin, varmasti sais paremmin perille noi olkahommatkin. Se sanoki että oha se olka vaikea lihasryhmä kun tuntuma pitää saada just SINNE eikä minnekään muualle. Katsotaan, se nyt ei vielä ole tämän hetken murhe. Tai siis pidetään pennoset vielä omassa pussissa ja katotaan koska, mutta kyllä mä muutaman kerran häneltä aion ottaa.

Oon tässä miettinyt, että mitä sitten, kun ei ole enää mitään asiaa? Lopetetaanko blogi, vai aletaanko toistaa samoja juttuja? siis joo puhun minäkin kokoajan samoista asioista, mutta noin yleensä? tottakai olis hyvä varmaan välillä munkin kertoa mun taustoja uudelleen kun ei kaikki varmastikaan tiedä eikä lue alkupäästä. Mutta oon tässä miettinyt että sovitaanko, että jos alan toistella samoja asioita, niin sanotte mulle että eikö sulla OIKEESTI oo mitään uutta kerrottavaa? :D

Mies, joka meillä asuu, treenaili eilen työpäivänsä lomassa ja lähetti mulle kuvaa tämmösestä:
trap bar, kuulemma rakkaalla lapsella on monia nimiä, mutta tuommonen ainakin. Eik oo kivannäkönen vekotin? kuulemma pelaa hyvin, käykää muuten kattomassa miten homma ton kanssa toimii.
Pitää päästä itsekin kokeilemaan.
Luonnollisesti siinä on myös hyviä tuloksia näkyvissä, tsekatkaa juttu!

Mutta, näihin tunnelmiin!
Otanta Jim Wendlerin opuksesta
ihan kiva:


Suukkoja vaan.

2 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa että paketti tuli perille :) jaettä pipa sopii päähän…
  eikai se toistaminen niin pahasta oo, jos ei ihan joka postaus samaa kerro ;) Kirjoittelee sitten kun asiaa on, tai vaikkei oo, mut silloin kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! oltiin molemmat tosi pinkeinä paketista. :D kiitti! ja siis itsehän läpisen ilman asiaakaan. :D

   Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!