ensitavoite

ensitavoite

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

vedetään leukoja (tai sitten ei)

Nopeaakin nopeampi yöpäivitys.
Eilen oli selkäpäivä. Jäi ne jalat käymättä läpi, mutta selekäreeni OLI HYVÄ! ylätaljaanki sain lisää painoja, jeejeejee! 41 kiloa. eihän se paljon oo mutta mulle on. :D leuanveto sujui ja innostuin tekemään sitä vielä treenin loppuun toisen mokoman, 3x8-10 siis.
ja jos hei vauvatkin pystyy siihen, miksi en minä?
Mulla on vähän pakkomielle leuanvedosta. Siksi, etten pysty tekemään niitä. Mulla on ollu missio vuosia, että jaksasin ihan omin avuin ilman kuminauhoja ja koneita vedellä leukoja.
Jotenkin tähän tyyliin. Miksi se näyttää noin helpolta kun se ei oo? Okei, tekniikkaakin pitäs hioo, mä en osaa heittää ittiä tollai taaksepäin, vedän vaan avustettunakin sen suoraan ylöspäin ja perheemme leuanvetomestari
(kuva vissiin vuodelta 2011)
sanoi että kannattas vähä reenaa sitä heijjaamista.
No, katsotaan.
Mutta munsta olis niin mageeta vaan osata se. En edes tiedä miksi. Mutta joskus vielä, joskus.

Treeni oli hyvä ja selkäkin oli kipeänä, joten ehkä se siis osuikin tällä kertaa. :D
Tänään oli välipäivä ja söin leipää.
Paino oli aamulla 73,0kg joten ihan perseelleen ei vetäny tuo joulunaika kuitenkaan.kyllä se siitä laskee. mutta sais se jo tammikuussa olla kutosella alkava. viddu.

Ei tässä muuta. Saako muut vedettyy leukoja ilman apuja? hitto, määki haluun!

2 kommenttia:

  1. Huippu blogi '! Luin kerta istumalta alusta tähän asti :D Upeasti olet saanut lihaksiasi esiin ja mietin tässä että etkö tee yhtään aerobista liikuntaa ? jos teet niin minkä verran? Ja minkä verran suunnilleen syöt kaloreita päivässä ? Kiitos jos jaksat vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että tykkäät!! En tosiaan tee yhtään aerobista, sillon tällön polen treenin loppuun n. Parikytä minsaa mutta muuten en. Kevyitä kävelylenkkejä vaan. Kaloreitan. 1500/pvä. Tulehan pian uudelleen!

      Poista

heräsikö ajatus? jaa se kanssani!